Just Say It Again And Mean It

Tjosvejs!

Malva och Bincis har precis åkt härifrån och jag är nu ensam ute på landet, snyft. Nejmen det är ändå rätt skönt att kunna vila ut efter ett intensivt dygn.

Vi har spelat kort, gått ut på promenad med hundarna, "krigat" med killarna (min syssling och lillebror), byggt korthus, spelat spel och förstås gått bus eller godis. Vi började sminka oss och sånt direkt efter middagen och kom ut runt halv åtta. Gick till mormors bror först och fick lite godis, gick sedan till några nyinflyttade grannar och fick chips och sedan till syrrans bästis och fick pengar. Gick runt lite överallt, fick mer godis, mer pengar, och bullar och coca cola. Var ute i ungefär 45 minuter och lyckades samla ihop rätt mycket ändå. Åt upp det framför Titanic och gick sedan och la oss.

Idag har vi hoppat studsmatta. Det var en massa löv på studsmattan, så det var jätteroligt. Fast Malva blev stucken av en geting, så det var inte lika roligt.
Tittade på tv och spelade kort och andra spel. Runt halv fem kom mamma hem och då skjutsade hon oss till färjan där vi lämnade av Bincis och Malva.

Nu ska vi äta middag. Yum. Jag är jättehungrig!

Fluffpluff.

Kommentarer

Något att säga?

Lust att dela med dig av ditt fina namn?

Stamkund?


Har du en mailadress?



Har du en egen blogg eller hemsida?



Lätta ditt hjärta:


Trackback
RSS 2.0