Why Won't You Stand Up, Be a Man About It

Fight with your bare hands about it now.

Tjosvejs!

Gick in på datorn för att se hur lång tid det tog att åka från Tekniska Högskolan till Vaxholm, men fastnade i en massa bloggar och facebook. Så kan det gå om man inte passar sig...

Om ungefär 45 minuter ska jag börja dra mig ner mot färjan som går mot Vaxholm. Ska möta upp Bincis och Malva där, och dom kommer ungefär runt tolv, så det passar rätt bra. Får hoppas att dom inte har för mycket packning, för vi ska gå hela vägen tillbaka också...

Nu måste jag börja äta frukost om jag vill vara klar tills elva. Har ändå varit uppe ett tag, så jag är rätt hungrig nu!

Fluffpluff!


Vaxholms fästning sommaren 2011

Pain Is Just a Simple Compromice

Tjosvejs!

Hade tänkt börja skriva på en roman, men vet inte ifall jag vill skriva den på engelska eller svenska? Fick insipration till den när jag lyssnade på Paramore – Misguided Ghosts och den ska typ handla om en kille som skapat ett "band" tillsammans med sina kompisar. Sååå, tycker ni jag ska skriva på engelska eller svenska? Tacksam för hjälp!

Fluffpluff!


You've Built Up a World Of Magic

Because you'r real life is tragic.

Tjosvejs!

Nu är det mörkt ute och jag sitter framför brasan och fryser om fötterna. Riktigt mysigt.
Imorgon kommer Bincis och Malva ut hit, vi ska gå bus eller godis och jag ska vara clown!
Känns som ett riktigt bra höstlov det här.

Fluffpluff!


When We Could Talk About Anything

Good Charlotte – Harlow's Song (Can't Dream Without You)
You Me At Six – Fireworks
Slipknot – Vermilion Pt. 2
Slipknot – Snuff

Lyssnade på dessa fyra låtar hela vägen ut till landet igår. Kom på att jag bara kan höra första fem orden av Good Charlotte – Harlow's Song (Can't Dream Without You) om det är riktigt tyst. Det var det när jag gick från bussen till färjan. Det var alldeles mörkt ute och en tjej kom gående precis bakom mig, men jag såg bara hennes skugga. Fyfan vad rädd jag blev, haha.
Men det var ändå rätt mysigt. Fick sitta och vänta på färjan i tio minuter kanske. Satt på en bänk i en gammal busskur som står precis vid färjorna, lyssnade på låg musik och vågorna som kluckade sådär hemtrevligt. Frös som fan, men det spelade inte riktigt någon roll. Åh vad jag älskar mörkret.

Fluffpluff!

It's Raining Today

Tjosvejs!

Fick tillbaka profilbilden och därför sidan som göms bakom den. VICTORY TO THE PEOPLE!

Fluffpluff!


This Has Got To Be a Good Life

Tjosvejs.

Känner verkligen att rubriken passar till inlägget den här gången. Sitter i en stol i lilla vardagsrummet på landet. Sov till 11, fast då var klockan bara 10 eftersom man skulle ställa tillbaka klockan inatt. Det luktar stekt potatis i hela lägenheten. Det är söndag, men det är inga problem eftersom det är höstlov och ingen skola imorgon.
Malva kommer ut hit om ungefär ett dygn för att fira halloween med mig. Moster var vänlig nog att låna oss internetburken så att vi kan använda datorer här ute. Jag mår helt fudging awesome!

Fluffpluff!


Landet och hunden sommaren 2011

You Gotta Let Those Teardrops Fall Away

Tjosvejs!

Gårdagen var helt underbar. Tänkte sminka mig med grön ögonskugga, bara runt ögonen liksom, men det råkade bli lite mycket och jag orkade inte torka bort det, så tillslut såg jag ut som en panda. En panda med blod rinnandes från höger öga och båda mungiporna.
På lunchrasten sminkade jag på lite mer ögonskugga, så att hela min näsa och båda mina kinder var illgröna.

Tittade på The Break Up på livskunskapen. Berättade spökhistorier på reading-lektionen. Lärde oss om batterier på science lab (tråkigaste science lab ever). Lärde oss om Surface Area på matten, och jag ritade klart min lastbil. Jättefin blev den!

Sedan var det SOprov. Har ingen aning om hur det gick, men det kändes lite sådär.
Efter provet sprang jag in på toaletten och försökte tvätta bort sminket. Det gick inte. Eller, jag fick bort nästan allt. Fast ögonbrynen såg fortfarande grönaktiga ut, och när jag kom ut från badrummet såg jag ut som en smutsig babian. Inte fint. Kunde inte tvätta bort det förrän jag kom hem, vilket betydde att jag var tvungen att åka buss sådär. Usch och fy, hemska tanke.

Fluffpluff!


London våren 2011 ♥ Längtar tillbaka dit, världens underbaraste helg.

Always Like Na Na Na

Tjosvejs!

Var inte hemma särskilt mycket igår, typ fem minuter för att byta om och tvätta bort allt sminket, sedan drog vi in till Hovet för Twilight Fan Event!
Det var så otroligt coolt att det inte var sant. Fast min röst blev helt knasig, så jag kunde inte skrika. Tror det hade någonting att göra med att jag inte kunde andas och att min hals var helt igentorkad. Var väldigt mycket hesare när jag kom därifrån än jag var när jag kom dit.

Vi kom dit fem minuter innan klockan 1800, vilket var tiden det började. Hittade våra platser rätt snabbt, och sedan kom Mange Makers och sjöng. Och sedan en massa andra band och artister som jag inte kände igen. Runt sju visades klipp från den nya filmen - Breaking Dawn part 1 - och sedan kom Knappen och Hakim från NRJmorgon och pratade i en evighet. Klippen från filmen visades igen, Knappen och Hakim pratade ännu mer och klockan åtta kom Robert Pattinson och Ashley Greene. En fucking timme försenade. Det kändes som om det tog en timme för dom att komma till sina platser också, och sedan skrek alla så mycket att man inte hörde vad dom sa. Men det var väldigt coolt att få se dom live.

Själv kunde jag inte skrika särskilt mycket, min hals var alldeles för torr. Fast jag var ändå väldigt mycket hesare när jag kom därifrån än jag varit när jag kom dit.

Fluffpluff!


They're Telling Me It's Beautyful

Tjosvejs!

Börja fundera på att sminka mig lite mer diskret... kom att tänka på att inte alla tycker om att klä ut sig lika mycket som jag, och att jag därför säkerligen kommer vara en av dom få som faktiskt försökt lite extra. Får försöka komma på någon lite annorlunda sminkning...

Fluffpluff!

All The Lonely People That The World Forgot

Tjosvejs!

Har precis målat naglarna. Bestämde mig för att jag pluggat klart och inte kunde tränga in mer information i min överfulla hjärna.

Tänkte gå upp extra tidigt imorgon, eftersom jag ska sminka mig på ett lite speciellt sätt... i vanliga fall sminkar jag mig ytterst sällan, typ aldrig faktiskt, men imorgon får man klä ut sig eftersom det är halloween snart. Ska inte klä ut mig så mycket, utan mest ha låtsasblod på tänderna/läpparna/ansiktet och ha mörka ringar runt ögonen. Och så ska jag försöka få mascara-tårar på kinderna, så det ser ut som om jag gråtit.

Fluffpluff!

Day Turns To Night

Tjosvejs!

Försökte fixa till designen, men den blev inte riktigt som jag ville. Profilbilden syns inte och det går inte att komma in på den där lilla sidan där man skriver en massa saker om sig själv och vad man gillar och ogillar och motto och sånt. Jag älskar den sidan, så det är ju lite synd... någon som vet hur jag får tillbaka den?
Och så kan jag inte ändra färg på länkarna som blir när man skriver en kommentar och skriver i sin bloggadress... för tillfället är dom röda, och jag vill ha dom svarta. Very irritating? Oh yes.

Använder samma design som jag hade på förra bloggen, fast med bilder i menyn och en annan header och sånt. Och annan text i menyn förstås. Utifall att ni ville veta...

Fluffpluff.

I Won't Let This Build Up Inside Of Me

Tjosvejs!

Första riktiga inlägget på den här bloggen då. Trevligt trevligt.

Just för tillfället är jag otroligt glad. Idag har varit en bra dag, och jag är nöjd med det jag åstadkommit. Skrattade mig igenom mattelektionen, fick alla rätt på läxförhöret på franskan, klarade av att stå framför hela klassen och stava ordet "forceful" på engelska - vilket jag var jättenervös för innan. På träslöjden lyckades jag ta igen de senaste två missade lektionerna och kom ikapp alla andra igen (inte för att det blev så snyggt, men i alla fall). På svenskan så hände inget speciellt... jävligt tråkig lektion faktiskt. Jaja.

Vi ska byta mattelärare. Vill verkligen inte, tycker om vår nuvarande lärare otroligt mycket, han är både rolig och bra på att lära ut och det känns verkligen som jag lär mig. Så det är verkligen jättesynd.

Har SO-prov imorgon. Måste verkligen plugga nu, kan typ ingenting. Eller, jo hälften. Det som finns med på våran "study-guide"... Men vår SO-lärare gillar mig, så jag får väl typ bara gissa lite, skriva det jag vet och sedan lägga till massa teorier och tankar så går det bra. Det var så jag klarade mig igenom förra SO-provet.

Fluffpluff!


Everything I Know

Tjosvejs!

Som ni fick reda på i förra inlägget är jag tretton år. Men det är ju ungefär allt ni vet om mig än så länge, förutom att jag är beroende av att skapa nya bloggar hela tiden. Så därför kommer det här fina lilla inlägget; om mig!

Jag är en väldigt kreativ tjej, skriver mycket, bloggar för det mesta minst en gång och dagen, och skriver dikter och början på någon novell minst en gång i veckan. Kommer på ideer till nya "böcker" varje kväll då jag ska sova, men skriver inte ens ner hälften. Har börjat tänka att jag ska försöka avsluta allting jag påbörjat, vilket lett till att jag inte skrivit ner några nya ideer alls och därför inte skrivit lika mycket som jag brukar.
Sedan händer det också att citat från böcker och låtar hamnar på mina armar, händer, fötter och ben och ganska ofta på blocken i skolan.

Förutom skrivandet så ritar jag mycket. Det är inte bara ord som får plats på armar och block, utan även små söta smileyfaces, kaniner och roliga påhittade krumelurer och figurer. Ritade ögon är något som finns på alla mina block, för det är det jag är bäst på att rita enligt mig själv.
Brukar också pyssla, fixa och tixa med bloggdesigner, fotografera och göra halsband och örhängen.

Det finns också något litet musikaliskt inom mig. Fast det visar sig inte så ofta. Jag kan spela lite gitarr och piano och ibland sjunga. Fast bara till vissa låtar. Och bara när jag vill, inte är trött, är fokuserar.
Men jag lyssnar mycket på musik. Min musiksmak varierar otroligt mycket, och för det mesta är det inte banden jag fastnar för utan låten. Texten, bakgrundsmusiken, rytmen.

Min familj består av fem personer - inklusive mig - och ett husdjur. Mamma, pappa, tre barn och en hund. Jag är mittenbarn, har en storasyster och en lillebror.
Hunden kallas för Tiny, är en liten rund bulldog och hemskt envis. Men otroligt söt. Speciellt när hon sover, heh.
Min pappa är från USA, vilket innebär att hälften av min familj bor där. Många tror att det är väldigt roligt, men ärligt talat är det bara jobbigt. Visst, jag är något bättre på engelska än dom flesta i min klass men inte särskilt mycket. Och visst, jag åker till U.S.A någon gång om året, men bara till den lilla "staden" (den är lite för liten för att kallas stad egentligen) Johnstown i Pennsylvania, där det inte finns någonting att göra. Enda gången jag varit där och gjort något som en turist var jag i Washington. Dessutom är det otroligt jobbigt att bo sexton timmar ifrån sina släktingar. Speciellt när det händer något, när någon blir sjuk eller till och med dör.

Undrar ni något om mig är det bara att skicka en kommentar och fråga.
Fluffpluff!


Believe Who You Are

Tjosvejs!

Här har ni mig - Alicia. Jag är tjej på 13 vårar. Fyller 14 i mars, coolt va?
Tidigare har jag haft typ tusen bloggar. Den jag hade precis innan den här - www.obsessedlittlegirl.blogg.se - var något oorganiserad, och därför skapade jag en ny.
Jag har något sorts beroende, så jag skapar nya bloggar hela tiden. Obsessedlittlegirl hade jag haft i typ... ja, ungefär 1½ år. Det är nog det längsta som jag bloggat på en blogg. Kom upp till 1675 blogginlägg på den bloggen. Förmodligen kommer jag fortsätta skriva på den ett tag till, samtidigt som jag skriver på den här, men tillslut kommer det bli färre och färre inlägg där, och fler och fler inlägg här.

Kom på namnet till den här bloggen då jag lyssnade på Sum 41 – So Long Goodbye. Väldigt bra låt, lyssna på den.

På den här bloggen kommer jag blogga om lite allt möjligt, men för det mesta om min vardag och tankar och sånt. Kanske låter tråkigt? Jaja, jag skriver i alla fall inte för att folk ska läsa det, utan mest för att ha någonstans att skriva av mig allting.
För det mesta kommer ni se att jag har skrivit vissa ord och meningar i fet stil eller kursiv stil. Fast det är bara ibland, då jag orkar. Dom ord som är i fet eller kursiv stil är "speciella" eller viktiga. Det mest intresanta i blogginlägget helt enkelt.
Jag ska försöka skriva rätt korta inlägg, inte så mycket text men rätt mycket bilder.

Förhoppningsvis kommer det komma upp en okej bloggdesign här om några dagar, men jag kan inte lova när. Jag har ett liv vet ni ;)

I nästa inlägg kan ni läsa lite mer om mig.

Fluffpluff!


RSS 2.0