Make Pie, Not War


Ehe ^^

You Got To Be What Tomorrow Needs

Raise your voice.
Stand up tall
And never stop running.



Skrev det här nyss utifrån My Chemical Romance – SING och Gerard Ways citat "Never stop running. Promise me that, that you'll never stop running". Var meningen att jag skulle skriva en något längre text till skrivarträffen imorgon, men så blev det ju inte. Suck.
Byter fan låt snart.

.

To Show Them I'm More Than Just a Piece In Their Games

Känner mig otroligt töntig som ler bara jag ser ett citat från Peeta.

Everytime That You Lose It Sing It For The World

Fan vad många det var som ville ta livet av sig ikväll... What is up with the world?

We're Sitting On Your Kitchen Floor

Du kommer få det jävligt tufft i livet, you spoiled little rich boy. Vilja ta livet av sig för att en tjej inte gillar dig? Seriöst, du är elva! Det kommer komma värre hinder i livet vet du!


You're The One Who'll Be Missing Me


It's my life, you can't force me to do something I don't want to. Don't make me feel guilty for something I don't want to do.

I Wish That I Could Tell You Something

To take it all away.

Jag Har Världens Sötaste Kusiner

När jag kom hem i eftermiddags stod jag utanför ytterdörren ett tag och rotade igenom väskan och fickorna efter nycklarna. Precis när jag fått upp dom och ska låsa upp dörren hör jag någon säga "Hej", med väldigt glad och lite nyfiken röst. Vänder mig om och får syn på Lucas, min yngsta kusin på mammas sida. Han är väl sju-åtta år någonting och kan vara det sötaste som finns.
Han stod precis utanför grinden med huvudet lite på sned och såg pillemarisk ut, med ett sånt där otroligt gulligt och lite busigt leende på läpparna. Han var påväg hem till sig, och eftersom man måste gå förbi mitt hus för att komma till hans hade han väl fått syn på mig när han gick förbi. Dom - han och hans syster - är så gulliga och säger alltid hej så fort dom får syn på en och lyser upp som om det var det bästa som kunde hända att dom träffat just en själv.
Han frågade vad jag gjorde. Jag svarade att jag låste upp dörren och frågade honom samma sak. Fick svaret att han "står här". Kunde inte låta bli att skratta, och sa "vad trevligt!". Han höll inte alls med. "Nej, det är kallt" sa han. Det kunde jag ju förstå, för fy fan vad kallt det var ute idag! Var tyvärr tvungen att springa in och larma precis då, så hann inte fortsätta konversationen. Men de där få orden vi utbytte fick mig verkligen på strålande humör.
Mina kusiner är verkligen världens sötaste ungar.

Won't You Let Me Know?


Pajpajpaj

Bärpaj
Ursprungrecept hittad hos http://belovedmee.blogg.se

125 gram smör
2½ deciliter mjöl
2 deciliter socker
250 gram bär (valfri sort)

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjölet och sockret i en bunke. Dela smöret i små bitar och häll i bunken. Knåda ihop till en smulig deg.
Lägg bären i en form och häll degen över dom. Grädda mitt i ugnen i en kvart.




Jag hade hallon och blåbär.

Best pie eveeeer...


Here We Go Again

Source code. Typ världens bästa film. Se den.

I Wanna Go Where Everyone Goes

I wanna know what everyone knows.
I wanna go where everybody feels the same.

I Miss You






Because The Drugs Never Work


I Wish You Could See Your Face Right Now

'Cause you're I'm grinning like a fool.

Stina. Du är världens härligaste tjej. Otroligt cool, självständig, stark. Ja, stark. Jag vet att du tycker att det slängs runt mycket i bloggvärlden, och att det för det mesta inte har någon betydelse, men jag hittar inget bättre ord för att beskriva dig. Du tar på dig uppgifter som verkar svåra, kanske till och med omöjliga, och du kämpar så jävla hårt för att det ska bli så som du tänkt dig. Och oftast så blir det just så också. Du har en otrolig vilja, och du kommer gå så otroligt långt bara på grund av den. Du är självsäker och kör ditt eget race. Du vågar, något som jag inte gör ännu.
Du får mig alltid att le, att tänka till. Det är inte alltid jag håller med dina åsikter, men jag respekterar och förstår dom, tänker att jag aldrig skulle ha tänkt eller sagt så själv, men att det är coolt att någon annan faktiskt gör det. Du peppar och bryr dig, och jag är så jävla glad att dom satte oss i samma klass, så att jag fick träffa någon som dig!
Stina, you're one of a kind.

You Clicked Your Heels And Wished For Me

Har ÄNTLIGEN ändrat alla inläggs kategorier. Letar ni efter musik kan ni titta under Citat också, eftersom jag la alla inlägg där jag ens nämnt ett citat där.

I Feel The Same

Okej. Ändringar på bloggen igen. Kommer inte blogga lika mycket om skolan längre, händer ändå ingenting där. Kan väl komma ett inlägg om det lite då och då, men annars få ni klara er utan det. Istället kommer det komma mer citat, bilder (inte bara sådana som jag tagit själv, utan sådana som jag hittat och som berört mig på ett eller annat sätt) och förhoppningsvis kortare texter också. Inga onödiga tråkinlägg alltså. Ledsen Becka ;)


They Could Care Less As Long As Someone Will Bleed

HELG! ♥

Klarade av presenationen på SO:n idag, fast det blev lite kaotiskt minutrarna innan. Kunde nästan inte andas när jag kom upp framför klassen. Tack Rebecka för att du trodde på mig och allt. Hade blivit mycket värre ifall du inte varit i samma grupp och peppat mig!
Tror aldrig jag kommer klara av att stå och prata inför publik utan att må illa.


You Were Fake, I Was Great!

Så jävla glad att jag blev av med dig.


Albus Dumlbedore

I Wish You Could Return The Favor


Antingen så skrattar jag alltid sjukt mycket när jag skrattar, eller så är det något fel med mig, för mitt skratt låter aldrig. Sitter med öppen mun och typ gråter för att jag skrattar så mycket, men ingen förutom mina närmaste kompisar fattar att jag skrattar. So now you know. Det är därför jag alltid lutar mig framåt och gömmer ansiktet såfort jag skrattar ;)

I Failed To Mention


Vet att jag lagt upp den här tidigare, man den är så fin ♥ Vill ha en sån killkompis, en sån som jag kan vara mig själv helt och hållet med. Blir alltid så konstig när jag umgås med folk jag inte riktigt känner, speciellt killar. Tror det har någonting med mitt dåliga självförtroende att göra. Vågar inte vara mig själv av rädsla för att inte bli omtyckt, men vet inte hur jag ska vara så jag blir bara otroligt dryg och helt och hållet genomkorkad...

Things Have Changed For Me

But that's okay. I feel the same. I'm on my way.

Don't Judge a Man Before You've Walked Two Moons In His Moccasins

ÄNTLIGEN HEMMA!
Håller fan på att bli sjuk jag också, mitt huvud sprängs snart... Måste till skolan imorgon, har SOpresentation och kan liksom inte missa det. Dessutom vill jag vara frisk på lördag, för då ska jag till Malva och så händer det en massa grejor och blablabla.

Och öhm... vet att jag sa att jag skulle ha tagit bilder på snön, men det var liksom redan mörkt när jag kom hem och kunde dra ut, så ja. Tog i alla fall några bilder igårkväll som blev rätt bra, så dom kan väl komma upp här någon gång snart.

Sing It From The Heart

Anonym: haha det är lite krångligt i början men man "rebloggar" bilder osv på det man gillar ;)

Svar: Jahaaa, låter roligt! :)

You're Not That Cool

Mina händer fryser.

Förlåt för dåligt med bilder, ska ut och fotografera snön imorgon när det har blivit ljust igen, så då kommer det lite grejor.

Fick B på min presentation på svenskan, så jag är NÖJD :D Satsar på samma betyg om inte A på SO:n, fast förväntar mig endast ett C, för ja... jag är inte så bra på att göra muntliga presentationer inför folk. Hrm...

Har inte hänt så mycket idag... Lärde oss räkna ut ekvationer på matten idag. Har ingen aning om hur det gick, men... ja. Kändes som jag kunde i alla fall. Fast förstod inte hur fan han räknade ut 10/C=2... Svaret var ju C=5, men liksom, sättet förstod jag mig inte på. Riktigt jävla komplicerat. Jag hatar matte.

Franskalärarn hade med sig sin dotter på lektionen idag, hon satt och tittade på Mary Poppins och var helt sjukt söööt!

Annars var det typ inget annat som hände. Byggde vidare på vår bro på science. Skrev första delen i läsloggen på svenskan. Jobbade med projektet på SO:n. That's it.


That Girl She's Such a Bitch

Förlåt för mitt utbrott tidigare, fick panik och blev skitsur och stressad och så kom pappa mitt i allt och började tjata på mig om att jag skulle skala morrötter... Det funkar igen i alla fall, så sitter och försöker komma på huer jag ska skriva. Ain't that easy...

Hey Moon, Please Forget To Fall Down

Anonym: hihi nej jag har ingen blogg, dock har jag tumblr; www.smokeandsunshinee.tumblr.com :3

Svar: Trevligt! Har aldrig förstått mig på tumblr... hur fan funkar det egentligen? :)

They Say Teenagers Scare The Living Shit Out Of Me

Hade tänkt plugga SO nu, men word har fuckat up sig. Kan inte öppna ett enda fucking dokument, bara för att jag var så helt fucking jävla dum att jag öppnade ett jag skickat från skolan - 2007 format. Så nu har alla mina blivit i 2007 format, vilket jag inte har tillgång till. Har bara tillgång till 2003, men det vill liksom inte. FUCKFUCKFUCK JAG HATAR MIN DATOR JUST NU!!!!!!!!!

Blä.


What Do You Need Me To Say?


I just died, mate. Leave me alone!

I Wish I Could Save You


Hade glömt att det var den. Sitter och gråter nu. Så sjukt fin ♥
Alla som känner/har känt någon som har/har haft cancer förstår precis hur jag känner när jag lyssnar på den här.

There's Nothing Surgery Can Do

When I break your little heart in two.

WELL HELLO PEOPLE! Har halkat i två trappor idag. Gjorde illa samma fot. Gör rätt ont när jag går.
Jag. Hatar. Snö.

You Say Love's Overrated, I Say It's Complicated

Well well well, fick en kommentar av en anonym person för några minuter sedan typ. Blev väldigt nyfiken på vem det kan ha varit. Du har inte lust att berätta det för mig va? ;)

Anyways, kanske borde svara på kommentaren.

Anonym:  jag vet inte riktigt vad för sorts insperation du behöver hihi, men alltså when it's time med green day, therapy med all time low och save you med simple plan är några som funkar för mig. finns en massa andra också så säg bara till om du vill ha fler c: fin blogg osv, kram <3

Svar: Jadu, inspiration som man kan göra en typ novell av. Går - som jag tror jag har nämnt tidigare på bloggen någon gång - på en skrivarträff varannan vecka på Lidingö tillsammans med en massa Lidingöbor. Tror seriöst att jag är den enda som inte bor på Lidingö där, men det gör inte så mycket. Varje gång får vi en "läxa" tills nästa gång, och den här gången var det att man skulle skriva en berättelse utifrån en låt. Så det är en sådan inspirationslåt jag behöver :) And I've got nothing... typ.
Tack för förslagen, lägger till dom till min lista så får vi se vad det blir för något i slutändan! Har fortfarande en vecka på mig, så det ska nog gå bra!
TACK, du har inte en egen som man kan få besöka? ;) Kram!

It's The Moment Of Truth, It's The Moment To Lie

Okej, enligt Rebecka kan man inte kommentera min blogg (jag kan, men jag vet ju inte om er andra) men om det är fler som inte kan så kommentera det här inlägget (it's a joke people...) maila mig - [email protected]
Och om ni kan, kommentera det i så fall, så jag vet att folk i alla fall sett det här...

Det verkar som att det bara är Rebeckas dator det är "fel" på. Får hoppas att det löser sig!

Did You Get What You Came For?

Yeah, you're a heartbreaker.

Okej. Behöver hjälp. Måste hitta en bra låt som man kan skriva någonting utifrån. Helst någon av Green Day eller My Chemical Romance, men det kan lika gärna vara av All Time Low, Simple Plan, Panic! At The Disco eller något liknande band/artist. Typ. Hjälp mig, jag har fastnat och kommer ingen vart!

The War Is Won

Rebecka ville att jag skulle blogga. Jag frågade henne vad jag skulle blogga om, och hon sa (på skoj tydligen, men det skiter vi i) att jag skulle blogga om henne. So, here it is.

Rebecka är en otroligt gullig tjej som har kommit att bli en av mina närmaste vänner. Hon är ett levande bevis på att blondiner också kan vara smarta och har världens härligaste skratt. Jag har alltid roligt när jag är med henne, samtidigt som jag känner att jag kan prata med henne om vad som helst. Vet att hon inte skulle berätta vidare någon av mina "hemligheter" så att säga, vet att jag kan lita på henne.
Dessutom är hon en awesome bloggerska, har väldigt bra åsikter och tankar och en av de snällaste människorna jag känner. Ibland lite för snäll och hjälpsam, till exempel mot alla idiot killar i klassen som bara snor hennes pennor och sudd hela tiden -.- Öhm. Ja. Love you girl ;) ♥


Why Are They The Ones Attracting Us?

Jag. Är. Trött.
Spelade ett spel på mammas mobil där en pepparkaka ska typ fly eller något, har glömt vad det heter men jag och Rebecka geekade det igår/lördags i alla fall, och jag var SÅ HÄR nära på att klara av hela den svåra banan, och då dog jag! Höll i alla fall på att somna, så kunde typ inte hålla ögonen öppna. Bara liiite jobbigt sådär.

It's The Moment To Live, It's The Moment To Die.

Hosthost. Satte precis i halsen. Känns inte jättebra, fan vad jag hostar... Har ont typ precis där hjärtat borde sitta också, känns ju inte heller jättebra. Får hoppas på att det bara är för att sportbh:n som jag har på mig är lite för liten...

Vill äta kiwi men det började klia i halsen förra gången jag åt det, så jag får inte äta någon mer kiwi. SNYFT.

Guess That Makes Me Obsessed With You

Äntligen hemma kan man väl säga nu. Varken Rebecka eller Malva var i skolan idag, så jag vimsade runt bland en massa andra tjejgrupper.

Spelade basket på idrotten. TJOHO säger jag. Mitt lag vann, vi är så bäst, oh yeah. Seriöst, vi spelade typ skitbra. Alla passade alla, om man inte räknar med Fritz som bara passade i nödfall, alla peppade alla och ingen var taskig. Kändes riktigt jävla bra.

The Liar, The Honest

"We're from a place far away from here"
"Go to bed! Y'all from Shreveport!?"

You're a Heartbreaker

You know you've watched too much of the Princess and the Frog when you start talking like Prince Naveen of Maldonia.
"Kissing would be nice, yes?"

"It's beautiful, no?"


Yes I'm Fine Now, Thanks For Asking

Jag. Är. Så. Jävla. Trött.

I Turn Your Flaws Into Beauty

And you see this as a bad thing.

Fan vad trött jag är. Vi var uppe till typ två-halv tre någon gång igår, slog inte vårat rekord, men typ alla hade vaknat skittidigt på morgonen och Rebecka var typ jätteförkyld så vi gick och la oss då i alla fall.
Hade i alla fall jätteroligt, åt typ inte upp ens hälften av godiset vi hade med oss. Tittade på minst fem filmer, men dom sista tre var det ingen som koncentrerade sig på. Förstod inte ett jävla skit. Speciellt inte av sista filmen, sjukt skum...
Imorse tvingade Malva oss att tita på ett avsnitt av Pretty Little Liars. Kan ju inte säga att jag förstod någonting (bara att blonda tjejen hette Hanna. Alla dom andra såg ju lika dana ut owo) men jävlar vad läskigt det var!

Nu är jag i alla fall hemma. Ska plugga engelska, blä.

I Could Find a Man And Not a Boy


Sitter och gråter. Fan vad fint.

Don't Move...

Sitter hos Malva som tillsammans med Rebecka och Bincis nu försöker ta en ny profilbild, haha.
Det blev inga chokladbollar idag, var tvungen att baka en chokladkaka till mamma och pappa och sedan var jag tvungen att dra.

Fire! Fire! Fire!

Ska ta och duscha och klä på mig, kanske baka lite (man behöver inga ägg till chokladbollar va?) och sen runt halv tre dra iväg till Malva! Så, om jag inte bloggar något mer idag så hörs vi imorgon! Puss.

You're The Best Thing I Never Knew I Needed

Okej, Rebecka vill att jag ska blogga igen... vet inte riktigt vad jag ska blogga om, humhum. Sitter och tittar igenom awesome Harry Potter-pics. Har precis tittat på Prinsessan och Grodan, älskar den filmen ♥ Ska typ gå och lägga mig snart, sjukt trött är man.

Money Ain't Got No Soul, Money Ain't Got No Heart

Drar ner till tv:n med ett par maränger nu. DAMON HERE I COME!

Way Down On The River

Känner att det var länge sedan jag bloggade om skolan. Så, ja, vad hände idag då? Typ ingenting. Förutom att jag fick Malva att lova att hon skulle läsa Cirkeln ikväll. GÖR DU DET MALVA!?

Hade ju reading om första lektion. Sedan science. Vi limmade ihop sjuttio tändsticker räknade jag ut. 34 gånger 5. Det blir sjuttio eller hur? Musik sen då. Hände en massa roliga grejor, haha, skrattade rätt mycket.

Lunch. Fisk. Pepprade den med citron, så kände typ ingen annan smak än den av citronen. Gott var det i alla fall.
Matte efter lunchen. Rebecka har hamnat bredvid mig nu, så vi kan sitta bredvid varandra och bråka om vem som har rätt, tjoho! :D Hon hjälpte mig med ett tal på läxan som jag inte orkade räkna ut själv, och sedan jämförde vi. Öhm... Ja, det fanns ju några skillnader... Men vi räknade igenom dom tillsammans och kom då fram till samma svar, så ja. Det blev bra i alla fall.
So som sista lektion. Vi (Rebecka) pillade ihop vår powerpoint. Sen var Rebecka tvungen att gå, men gav oss (jag, Anton och Martin) i uppgift att skriva beskrvningar till alla bilder. Rebecka, vi lämnade Räsla och Privat sektor till dig, för ingen av oss förstod dom. Heh.

Åkte till centrum en stund efter skolan. Fan, mår illa så fort jag kommer in dit. Drog iväg till Gallerix, om ligger precis bakom en bunt med restauranger. Fy fan, matoset... BLÄ! Kändes mycket bättre när jag kom ut från centrum igen. Uch, hatar centrum...


In Time I Could Be The Right One

EN KVART KVAR! :D Fan vad jag har längtat efter det här...


I Just Wish We Could Go Back

VAMPIRE DIARIES OM TRETTINIO MINUTER! :D

You Say, You Say, Just Wait a Little Longer

Har precis ätit middag, lagade den själv så det var rätt trevligt. Blev supergott, och nu är jag supermätt!

It's The Moment To Fight

Är hungrig. Vill ha mat. Men lite tidigt att börja med middagen kanske? I och för sig måste jag ha ätit klart innan klockan 7... Så. Ja. MAT!

We're Painting The Town

Är sjukt nöjd, har precis gjort min första kastrull/stekpanna med köttfärssås! Blev skitgott, är underbart nöjd med mig själv ;) Har även gjort en plåt med - gigantiska - maränger. Skitgoda dom också.

Nu ska jag typ gå och lägga mig. Tar nog en dusch först. Ja, så gör jag. Först duschen, sen sängen. God natt!

Brave New World

30 Seconds To Mars – This Is War

This Is War


Jag. Sitter. Och. Gråter.

She Has Got To Sort Out Her Priorities

Tänkte skriva ett inlägg och låta Becka slippa besväret att säga åt mig att blogga. Får hoppas att hon inte hinner atackera mig innan jag avslutat det här inlägget bara.

Har inte hänt så mycket idag. Gjorde vår presentation om Laura Trenter på svenskan. Började tänka på projektet vi har på engelskan och kom på värsta på ideerna. Låtsades göra klart alla tusen frågor på matten när jag egentligen bara satt och inspekterade mina naglar. Berättade för halva klassen när jag fyllde år på franskan, fick reda på när alla dom fyller år också. Trevligt trevligt.

Blue Skies And Sunshine, Guaranteed!



Jag och Becka har bestämt att vi ska se Prinsessan och Grodan på lördag. AND YOU CAN'T STOP US! Sådeså :)

Won't You Shake a Poor Sinners Hand?



Det var en rätt awesome dag idag. Gick ju runt i stan på eftermiddagen, fotade lite fina bilder. Hade jätteroligt! Åkte runt till en massa tunnelbanestationer, tabbade bort oss och blev typ skiträdda för det gick ett larm på tunnelbaneperrongen och någon röst sa att alla skulle utrymma, fast typ alla andra stod bara stilla och såg uttråkade ut. Det visade sig vara helt ofarligt, hah...

Going Down The Bayou



Hade världens blogglust när jag var påväg hem, men nu... näfan, vill bara lägga mig ner och sova tills sommaren är här. Eller åtminstone tills min födelsedag. Fryser som fan och vill inte ha köttbullar. Vi har fan ätit det för mycket, och nu ska lillebrorsan tvinga på mig ännu några fler. SERIÖST DET FINNS EN GRÄNS OKEJ? Hej jag är trött och sur.

You're Already The Voice Inside My Head

Drar nog snart och lägger mig. Är så sjukt jävla trött, så det är nog bäst. God natt på er sötnosar!

Sunshine Blinds You If You Stare

Mår bättre nu. Måste varit chokladen ;) Eller Marianas Trench's underbara låtar... By the way, Rebecka, jag kom på vilken den tredje låten var. Marianas Trench – Stutter. Lyssna på den.

Hade nyligen något att skriva, men det försvann owo I alla fall, imorgon ska vi till stan och fotaaa, och eftersom pappa inte hittade min batteriladdaren, men en annan batteriladdare så kommer min kamera vara laddad imorgon, så ni kommer få massa nya fina bilder. Great va?

All Got Dreams

Funderar på att gå och göra lite varm choklad åt mig själv. Enligt min engelskalärare finns det något ämne i choklad som gör en glad. Jag behöver bli glad...

I'm Trying, I'm Trying

To let you know just how much you mean to me.

Det kan komma rätt många förvirrade/förvirrande inlägg den närmsta tiden. Är så jävla trött och orkar bara inte skriva om allt. Så, flumminlägg. Typ. Väldigt mycket under SGHDEUGHVNDEHJE-kategorin.

You Can Blame My Friends On The Other Side

Keith David – Friends On The Other Side

Rebecka vill att jag ska bloggaaaa, men jag har typ ingen ork. Sitter och försöker skriva vidare på min "bok" men det går åt helvete.

Känner att jag bara vill lägga mig ner och gråta. Det här skulle ju bli ett fucking bra år, varför blir det inte så för!? Varför fortsätter alla problem landa på mitt bord hela jävla tiden? JAG ORKAR FAN INTE!

Öhm... utbrott?

I Don't Need It

But I'll take what I want from your heart.

Tror seriöst att jag somnar snart. Men fan vilken rolig dag det har varit! Jävlar vad jag skrattade i slutet...

Testing, Testing

I'm just suggesting...


Från arkivet ;)

Sitter i skolan och har EEP. Vi har fått i uppgift att skriva en berättelse två och två, men vi får inte ha någon kommunikation över huvud taget... Jag jobbar med Rebecka, så det ska bli trevligt. Vi har liksom typ redan gjort en sådan övning, och det gick skitbra. Muhaha.
Ni får en gammal bild eftersom jag är i skolan och bara har dom som finns i arkivet.

DESTROYA! DESTROYA! DESTROYA! DESTROYA!

Jag. Är. Så. Jävla. Trött.

Godnatt.

Everybody Knows You Don't Wanna Give Yourself Up

HEMMA!
Borde egentligen städa rummet nu, men jag är så jävla trött så jag skiter i det. Får fixa det imorgon när jag vaknat istället.
En annan sak jag borde göra är att skriva på svenskan. OCH hitta fem länder som har diktatur eller något. Fast jag hittar bara Nordkorea typ owo Känner mig helt fudging awesome here, yeah...

JAG ORKAR INTEEEEEEEEEEEEE...


'Cause The Hardest Part Of This Is Leaving You

Måste typ dra snart, ska bara borsta tänderna och dra på mig ett par strumpor. Har precis duschat och käkat lite, och uppdaterat mig på kpwebben och facebook. På den sistnämnda händer typ ingenting, men följer just nu en novell på kpwebben, som spammas av inlägg varannan minut... Det är så att man tycker det blir tyst om ingen kommenterat på fem minuter liksom... Trevligt att läsa igenom 10 fulla sidor när jag kommer hem ikväll.

When You Go, Would You Even Turn To Say

I don't love you, like I did yesterday.

The People Say

Sitter och snörvlar och försöker skriva lite på min "bok". Ska läsa upp första kapitlet för skrivargruppen imorgon. Kommer låta som värsta smöriga kärlekshistorien, men hade faktiskt inte tänkt att det skulle bli sådär vaniljfluffigt. Får väl se hur det går...


I Don't Love You

Like I loved you yesterday.


Mina snygga converse.

Har nyss kommit tillbaka från en trip till centrum. Var tvungen att köpa idrottsskor, så det fick bli min dagliga promenad. Nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig, så jag är typ frisk tills imorgon. Mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, men är ändå trött och har lite ont i huvudet. Har också inskaffat ett nytt pennskrin, det där jättesnygga grön-och-svart-randiga som jag hittade på Åhlens :D


Det gröna längst ner. SNYGGT VA!? :D

I Know That I Can't Make You Stay


Video från photoshooten jag hade med Rebecka söndagen innan skolan började. Det var Rebecka som fixade ihop den och la upp på youtube om någon undrar. Fan vad roligt jag hade!

We'll Carry On

Har nu fyllt min presentation på glosor.eu med en massa citat från My Chemical Romance låtar. Känner mig awesome.

'Cause the hardest part of this is leaving you.

Where's Your Heart?

My Chemical Romance – Famous Last Words - Live B-Side



Med hjälp av choklad och bra musik tänker jag klara mig igenom kvällen.

If We Could Run Away

Det är lite bättre med förkylningen nu, men mår fortfarande skit. Kan andas genom näsan igen, men det känns som om huvudet kommer sprängas vilken sekund som helst och orkar inte röra mig. Villintevillintevillinte.


I Can Not Carry On

Alla inlägg kommer vara deppiga idag, för jag mår så jävla dåligt och orkar inte hålla humöret uppe. Är typ sjuk, har fått en rejäl förkylning och orkar inte med mig själv just nu. Vill verkligen inte vara sjuk på måndag, skrivarträff då ju. Och på onsdag ska vi ju ut och fota på eftermiddagen, måste med då. Kunde jag inte blivit sjuk nästa helg istället?

The Sun Is Going Down



MALVA ÄR HEMMA :D

I Don't Want To Hide

Är så trött att jag håller på att gå under. Sov ändå 14 timmar inatt, förstår inte vad det är med mig...

I'm Okay Now

Hoppar runt köket och skriksjunger med i My Chemical Romance – I'm Not Okay - I Promise Album Version medan jag kokar pasta som jag ska ha till middag. Vampire Diaries om typ en kvart, ska bli trevligt.

I Know You Don't Work Here Anymore

ÄNTLIGEN HELG!
Fyfan vad trött jag var idag. Höll seriöst på att somna på reading, rätt obehagligt... Och sen skulle vi fortsätta med algebran på matten... blir bara seriöst förvirrad av det, ugh.
Annars har dagen varit helt okej.
Nu ska jag ta och göra middag så jag kan äta den framför Vampire Diaries.


You Don't Believe In God

Vampire Diaries om exakt en timme! :D

I'm Aweful Just To See


Hej nu vet ni vart jag bor... typ.

Tilda sa att hon var tvungen att hitta en My Chemical Romance låt som inte handlar om död och inte är så emoaktig. Tänkte förslå My Chemical Romance – Cancer, haha...

Telling Me I'm All Right

Tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack
tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack snälla Rebecka som fixade menyn åt mig. Puss på dig ♥


We've Got To Act Before It's Too Late



Sitter och mailar med Tilda lilla, vi håller på att planera hur vi bäst ska kunna döda/kidnappa My Chemical Romance hustrur/flickvänner utan att bli busted så att säga :D Känns verkligen jättebra, haha!

'Til Then I Walk Alone


Lite suddig bild, men jag gillar den :)

Nu är jag nästan klar med designfixandet, ska lägga in några bilder i menyn bara. Fast jag stör mig otroligt på att menyn sticker ut utanför headern så att säga. Någon som vet hur man flyttar in den?

Now I've Made It This Far

And the pain isn't over. But the sun keeps on rising, and I keep getting stronger.



Håller på och fixar med designen, mest menyn men lite andra grejor också. Färgen är till exempel ändrar nu, vad tycks?

Are You Ready To Turn The Tide?


I brist på bättre bilder...

Är så jävla trött att jag snart går under. Men veckan är snart avslutad, och sen får jag sova ut igen!
Dagen har varit helt okej, hände typ ingenting. Började med algebra på matten, och vi blev nästan klara med vårat "manus" på franskan.

Den här skolveckan har ändå varit helt okej hittills. Trodde den skulle vara mycket värre...

Don't Leave Me Here Alone



Dog nästan när jag såg den här. Snart bara 2 månader kvar!

You're Grinning Like a Fool


Fina lilla Rebecka ♥

Tisdag idag, veckans längsta skoldag. Fast fick sluta lite tidigare, för det var ingen EEP. Så kom hem runt halv fem.
Har haft en helt okej dag i alla fall.

Nästa onsdag (om en vecka typ alltså) så ska vi (klassen) åka in till stan på eftermiddagen, ha en så kallad Social Science Day. Vis ka gå runt i stan och fotografera, ska bli sjukt roligt, ser verkligen fram emot det!

På svenskan håller vi på med någonting som kallas Författarfördjupning. Man ska typ ta reda på mer om en författare, och jag, Rebecka och Malva är i samma grupp. Eller, Malva är i Indien, så hon hade liksom ingenting att säga till om, men nu är hon med oss i alla fall. Vi samlar fakta om Laura Trenter, eftersom det var typ den enda författaren jag och Rebecka hade läst någonting av, så jaa. Hoppas Malva har läst hennes böcker, annars blir det lite jobbigt.

It Was Always You

Ny header, fixar med menyn imorgon. Nu ska jag sova - om det går - och vakna upp utsövd imorgon! Förhoppningsvis. It will never happen.

It's So Beautiful It Makes You Want To Cry

Gråtlåtar

Har bara tre än så länge, men ge gärna tips på fler låtar.

This Moment Is Perfect


Sätter man en krona på toppen och så blir det en prinsessa-Alicia!

Efter skolan åkte jag med Rebecka till Vällingby för att köpa ett pennskrin till henne. Hittade massa fina, ett med Mumin på, ett annat med Smurfar på och ett supersnyggt grönt/svart pennskrin, som var så snyggt att jag nästan tänker dra ner till Åhlens och köpa det till mig själv... herrejävlar vilket snyggt pennskrin! I alla fall, hon valde ett jättetråkigt svart pennskrin... boring! Nejmen, det var väl fint... host.

Hade i alla fall jättetrevligt och nu sitter jag hemma och hungrar ihjäl. Pappa håller på med maten nu, men liksom... ja. Har inte ätit så mycket idag.

I'll Keep You a Daydream Away


Söt man kan vara ;)

Sitter och fryser om fötterna, men orkar inte gå till garderoben för att hämta min varma strumpor. Dagens i-landsproblem...

Första skoldagen idag då som jag förhoppningsvis nämnt i tidigare inlägg. Det var rätt lugnt egentligen, pratade bara på engelskan typ, tittade på film på franskan och lekte en massa på idrotten. I slutet hade vi dragkamp, tjejerna mot killarna, och tjejerna vann! Två gånger! Vi äger så sjukt jävla mycket! Förstås skulle killarna säga att det var fusk, och att dom inte hade tagit i så mycket... Glädjedödare...

Sometimes My Mind Plays Tricks On Me

Känns jättebra att jag behöver gå upp om åtta och en halv timme och inte kan somna... Hade faktiskt tänkt vara utsövd imorgon men nej!

I Wouldn't Know What To Say If I Had You

All Time Low – A Daydream Away


Så fin. Börjar gråta snart.



I wish you could see your face right now,
'Cause you're grinning like a fool.
And we're sitting on your kitchen floor,
On a Tuesday afternoon.
It doesn't matter when we get back,
To doing what we do.
'Cause right now could last forever,
Just as long as I'm with you.

You're just a daydream away,
I wouldn't know what to say if I had you.
And I'll keep you a daydream away,
Just watch from a safe place,
So I never have to lose...

We would go out on the weekend,
To escape our busy lives.
And we'd laugh at all the douche-bag guys,
Chasing down their desperate wives.
I would drink a little too much,
And you'd offer me a ride.
I would offer you a t-shirt,
And you would stay another night..

You're just a daydream away,
I wouldn't know what to say if I had you.
And I'll keep you a daydream away,
Just watch from a safe place,
So I never have to lose...

We never stood a chance out there,
Shooting love in real-time.
So we'll take it over ice tonight,
With a little salt,
And a little lime.

You're just a daydream away,
I wouldn't know what to say if I had you.
And I'll keep you a daydream away,
Just watch from a safe place,
So I never have to lose...

You're just a daydream away,
I wouldn't know what to say if I had you.

Lyrics tagna från www.plyrics.com

How Do I Get Away?


Jag är seriöst supersnygg, tycker ni inte? Älskar den här bilden tagen av Rebecka

Drar nog och lägger mig snart. Är seriöst supertrött och börjar ju skolan imorn, så ja. Godnatt!

What Is This Place?



Rebecka gick hem för ungefär en och en halv timme sedan. Sedan dess har jag hunnit ladda upp en den av bilderna som vi tog idag på facebook och ätit middag. Nu sitter jag och lyssnar på All Time Low och skriver lite smått på lite olika saker. Förbereder mig inför skoldagen imorgon - Rebecka, du får din julklapp på tisdag, har inte hunnit städa ur bokhyllan än.

Nu ska jag lägga ut lite bilder på min och Malvas fotoblogg, så dom kan ni titta på snart.

It's Cold Around Me

Sitter tillsammans med Rebecka och kollar igenom dagens bilder och videos. Fick en massa fina bilder, vissa delar av videosarna blev lite... öhm... muppade, och så, men det var roligt! Rebecka hade tänkt klippa ihop alla nu, men det är något fel med min movie maker grejs, så det går typ inte... suck.

Jaja, ni får se resultatet när det är klart, och bilder från dagens alla upplevelser kommer någon gång ikväll!

I Can't Dream Without You

Good Charlotte – Harlow's Song (Can't Dream Without You)

When You Walk My Way

Resten av familjen är nu på fotografiska. Jag valde att inte följa med, eftersom jag var osäker på när dom skulle komma hem, och Rebecka kommer om två timmar, så... ja. Vill gärna vara här då.

So We Fall Down The Hole



Idag. Var. Underbar.
Fast jag failade några gånger, ehe. För det första åkte jag åt fel håll. Som tur var var det på den linjen jag kan utantill, så jag visste hur jag skulle ta mig tillbaka och blablabla, och jag hann dessutom med tunnelbanan jag hade tänkt ta, så det gick bra. Glömde bort vilken tunnelbana jag skulle ta från centralen, så jag hoppade på Alvik-tåget och det visade sig vara rätt. Skills!
Visade sig att Jens stött på några minor problem också, hennes buss var försenad och grejs, men det gick bra det också! När vi både var på hötorgets tunnelbanestation upptäckte vi att det fanns tre utgångar. Vi valde en på måfå, kände först inte igen oss alls, och sedan kom vi vips ut på Drottninggatan, så det gick bra! Gick längst nästan hela Drottninggatan och vidare till Gamla Stan. In på Science Fiction Bokhandeln och tittade på trollstavar och Star Wars och Mumin och Harry Potter grejor.
Hade ingenting att göra efter det, så vi åkte in till Heron City och gick runt där ett tag. Åt glass (♥) och åkte i rulltrappor, ihih. Sedan kom Fridas pappa och tog ut biljetter åt oss, vi stod i popcorn kön i en evighet (fick panik. Mycket folk. Uhu). Och sedan fick vi äntligen komma in på bion! Hade ju redan sett den två gånger, men den var lika bra som dom två första gångerna kan jag ju säga. Blir alltid lika rädd när hon slår upp ögonen och får alltid panik när hon ligger alldeles stilla och Jacob tror att hon har dött... Hu.

Anyways, åkte hem efter filmen och är nu hemma (duh). Kanske går och lägger mig snart, är dödstrött och ska upp rätt tidigt imorgon. Tänker tvinga pappa att avstå från att dra till fotografiska och få honom att följa med mig till centrum istället så att vi kan köpa gympaskor till mig. Har tappat bort min ena, så behöver ett par nya, ehe. Dessutom har jag några erenden i centrum. Och sedan ska jag träffa Rebecka, ska bli jättetrevligt. Det ska bli soligt imorgon också, så vi ska ut och fota lite!

We'll Wish This Never Ends



Det ornade sig, vi ska se på bio på heron istället. Mamma tyckte det var en jättedålig ide av någon anledning, men eftersom jag och Jens möter upp varandra i stan och hon vet hur man kommer dit så tycker jag inte det verkar vara något problem. Dessutom är det slutsålt på sergel (förutom den som går halv tio) så, ja...

AJSÖFJHAWEÖEKUFHBKEÖBU

^jag just nu. Seriöst. Vi reserverade inte biljetter till bion, utan tänkte att vi kunde köpa där. Nu är alla biljetter slutsålda. ARGJDHGRYGRHGHRGH.


So Make The Best Of This Test

And don't ask why...

Har ingenting att göra, så jag sitter här och surfar lite. Glömde bort varför jag satte mig vid datorn, men det ploppar väl upp i huvudet snart.

Har gått på toa tre gånger på dom senaste två timmarna och nu behöver jag springa dit igen. Vilket betyder att jag är nervös. Det var precis likadant när jag skulle åka flyg till USA förra gången... Sen blev det ju bra när jag väl kommit ur huset, men att sitta still och vänta på att kunna gå hemifrån är nog det värsta som finns. Blir stressad och tror att jag är försenad. Som nu tillexempel, blev osäker på att det var klockan tre vi skulle träffas, fick för mig att vi skulle mötas upp klockan två istället och var tvungen att messa Jens bara för att kolla vilken tid det faktiskt var. Det var klockan tre om någon undrar, ehe.

Blev tvingad att sitta i soffan och spela gittar. Så jag spelade lite olika låtar, dom enda tre som jag faktiskt klarar av: Green Day – Good Riddance [Time Of Your Life], Third Eye Blind – Slow Motion - 2006 Remastered LP Version och Ulrik Munther – Boys Don't Cry. Kom fram till att Good Riddance var roligast att spela, så spelade bara dom två andra en gång var.

Nu ska jag snart äta lunch, och sedan följer pappa mig till tunnelbanestationen så han kan hjälpa mig att fylla på migg busskort. Slipper åka med remsa - WOHO!

Suprises Lets Me Know She Cares


blink-182 – All The Small Things

Jag är kär i blink-182. Just so you know.

Hade en jättemysig kväll med lillebrorsan igår. Fast det visste ni ju redan, för jag berättade allt för er då det pågick, muahahaha.

SKA TRÄFFA JENS IDAG JAG ÄR SÅ HIMLA FUCKING HYPER GLAD IHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI :D

I Can Not Sleep, I Can Not Dream Tonight



Ska dra härifrån om typ 2 timmar och fyrtiofem minuter... det blir det va? Jag ska gå härifrån kvart över två och nu är klockan halv tolv. Visst blir det 2 timmar och fyrtiofem minuter då?

Ska ta en dusch, klä på mig och äta lunch innan dess. Annars har jag typ inga måsten idag...

I'm Gonna Live The High Life

Lawrence: Sire! I've been looking for you everywhere!

Naveen: What a coincidence! I've been avoiding you everywhere!



Naveen: You finally got into the music! Do you get my joke? 'Cause... your head... it's in the tuba.



Tiana: Very funny... so what now? I guess you want a kiss?
Frog: Kissing would be nice, yes?
Tiana. AAAH!



Frogprince: No wait a minute! I made that promise to a beautiful princess, not a cranky... why are those  logs moving?



Tiana: *paddlar* I could use a little help here!
Frogprince: *spelar gitarr* Oh... I'll play a little louder!

And I've Got Friends On The Other Side



Tittar nu på min tredje film ikväll. Om man kan kalla The Vampire Diaries en film...
Just nu sitter jag och lillebror och stirrar på Prinsessan och Grodan. Han vägrade se den hela lovet, och nu, när jag tvingade honom att se den är det den enda han vill se, haha.

Föräldrarna sprang iväg på fest för ett par timmar sen, vi satte oss och såg på först början på Beauty and the Beast, sedan på The Vampire Diaries. Åt glass direkt ut burken, ihihi.
Sedan, efter Vampire Diaries så såg vi på slutet av Beauty and the Beast. Och nu Prinsessan och Grodan, som sagt.

And Fifty Frenchmen Can't Be Wrong

Kill the beast!



The Beast: I want to do something for her! But what?
Cogsworth: Well, there's the usual things; Flowers, chocolates, promises you don't intend to keep...



Damon: Sometimes... I do things I dont' have to do...

I Turn The Music Up



Mamma och pappa har gäster, så jag sitter instängd på mitt rum. Får inte komma ut eftersom jag inte kan uppföra mig, snyft. Nej, haha, det är hunden som inte får komma ut. Vet inte varför jag själv sitter här, för hunden gnäller något förskräckligt, men jag antar att jag inte har någonting annat att göra. Så jag sitter och tar tusen bilder på onödiga grejor. Som mammas hörlurar till exempel. Det är dom ni ser på bilden här ovanför. Om en timme och 53 minuter börjar Vampire Diaries.

Tell Me You Love Me


This Is The End


My Friends Say i Should Act My Age



Sitter och messar med Bincis, hon är sjuk stackarn. Har inte träffat henne sen innan jul, och hon har fortfarande inte fått sin julklapp från min än. Hoppas hon är frisk tills på måndag då skolan börjar så hon kan få den då.

What Makes You Want Me So



Planerar morgondagen tillsammans med Frida, vi ska ju se Breaking Dawn (tror jag det var...), och har lite svårt att bestämma oss för vilken biograf vi ska se den på. Det blir lite krångligt eftersom vi bor rätt långt ifrån varandra, men jag tror vi bestämde Sergel i alla fall...

You're Out There Running Just To Be On The Run



Ska snart gå ner till källaren och tv:n, se slutet på "Hur Många Lingon Finns Det I Världen?". Började se den igår, men var tvungen att gå upp till moster mitt i, så nu ska jag se resten.

When I'm With You It's All Right



Har lock för öronen och slem i halsen. Känns trevligt. Not.
Har verkligen ingenting att göra, ska upp till moster om ungefär en och en halv timme. Försöker skriva lite på slutet av första kapitlet på min bok, men det går sådär faktiskt. Har ingen som helst inspiration. Därför kan det dröja innan nästa del kommer upp på skrivarbloggen. Vet inte varför jag skriver det här, borde skriva det där, men ja. Nu fick det stå här också.

Pappa pratade om att besöka fotografiska museet imorgon, vilket förstås är jätteroligt. Men om vi ska göra det så ska vi göra det tidigt på morgonen, vilket jag är fullkomligt emot. Så vi får se hur det blir med det... I vilket fall som helst så ska jag göra fler maränger imorgon.

Nu drar jag ner och tittar på film med familjen. Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Open Your Eyes



Resten av familjen har nu gått för att hyra en film. Bryr mig inte om vilken film vi ser, så jag stannade hemma istället. Vet inte heller om jag kommer vara här när vi ser på filmen, eftersom jag klockan nio ska vara hos moster och barnvakta kusinerna.

The Angel From My Nightmare



Mammas kusin Anneli kom nyss hit, hon fyller år idag och hade varit på Yasuragi med sin pojkvän Bengt, så på väg tillbaka till Örebro stannade dom här så vi kunde få fira henne lite. Just nu sitter dom i vardagsrummet, dricker kaffe och pratar om saker som jag inte förstår ett skit av, så jag rymde till mitt rum. Gör nästan alltid så när vi har vuxna gäster här.

Don't Waste Your Time On Me

You're already the voice inside my head. I miss you, I miss you


Everything's Gonna Be Alright



Vaknade runt halv nio av att hunden sprang in i min dörr... Låg kvar i sängen och halvsov ett tag innan jag gick upp. Läste lite i tidningen, serierna och sånt. Sedan hittade jag en rescension av Lejonkungen 3D, och killen som såg den gillar inte filmer där dom sjunger hela tiden... seriöst, varför går man och ser en film där dom sjunger mer än hälften av tiden om man inte gillar när dom sjunger i filmer?
Sen satt jag och bläddrade lite i Stockholmsdelen. Såg att någon föreslog att man skulle bygga en ny huvudstad eftersom Stockholm låg så olägligt. Garvade åt det i flera minuter, haha.


What's The Big Idea?



Kom hem från skrivarträffen för ungefär en halvtimme sedan. Hade som vanligt jättetrevligt där, fick en massa bra kommentarer på historien jag skrivit. Nästa gång är på måndag vecka 3 och läxan tills dess är att ta med sig typ början på ett längre projekt. Är redan klar med den läxan, så har börjat fundera på läxan tills gången efter det (1/2). Uppgiften är att skriva en berättelse utifrån en låt. Jag har ingen jävla aning om vilken låt jag ska välja, så om ni har tips på låtar som man typ får mycket inspiration till någon sorts berättelse av så kontakta mig, eller något.

I've Got Dreams And I've Got Love

Tjosvejs!

Hade tänkt göra lite ändringar på bloggen, så flera kategorier kommer försvinna. Inläggen kommer finnas kvar, men jag kommer blogga på ett lite annat sätt. Kommer fortfarande handla om mig och mitt liv och skit, för jag har inget annat att skriva om, men ni kommer få ta del av kortare texter lite oftare, och förhoppningsvis kommer jag bli lite bättre på att låta er ta del av bilder jag tar.

Kommer inte heller börja varje inlägg med ett "tjosvejs" eller sluta det med "fluffpluff".
Fler låtar kommer läggas upp också.

Fluffpluff!

Sluta Tänka, Det Är Svårt Ändå

Tjosvejs!

Har precis tittat på Prinsessan och Grodan och ska om ungefär en timme bege mig ner mot tv:n igen för att glo på Vampire Diaries. Efter Vampire Diaries kommer jag förmodligen borsta tänderna, skriva klart min lilla historia om jag inte blir klar med den inom en timme och sedan dra iväg mot tunnelbanan klockan fyra. Någonstans ska jag hinna måla naglarna också. I värsta fall skippar jag det, men vi får se hur det blir.

Fluffpluff!

If You Had Another Night To Give

I would have another night to live.

Tjosvejs!

Vaknade nyss och ska snart ta och titta på Prinsessan och Grodan. Om lillebrorsan inte har något emot det, vilket han högst troligen har. Jaja, får ta och övertala honom då.

I eftermiddag drar jag ut till Lidingö för att vara med på skrivarträffen där. Har inte varit där sen i November. Innan dess ska jag skriva klart en kort text som jag ska ha med mig dit. Hade tänkt måla naglarna också, men först och främst måste jag hoppa in i duschen. Sitter fortfarande i pyjamas och känner mig allmänt ofräsch.

Fluffpluff!


Min hund är lite allmänt söt när hon ligger och sover, så ni får en bild på henne.

It's Christmas Time

Tjosvejs!

Ungefär två sekunder efter att jag publicerat mitt förra inlägg ropade mamma ut mig till köket. Hon hade gjort pizza till mig, för pappa hade tydligen ringt och sagt att han skulle ut och äta med jobbet. Så nu sitter jag och lillebrorsan i källaren och äter pizza och ser på trassel. Mysigt värre.

Fluffpluff!

Shake Up The Happiness

Tjosvejs!

Det typ luktar rostat bröd med smör. Eller mat i alla fall. Blev plötsligt väldigt hungrig. Har inte ätit middag än, för pappa är fortfarande på jobbigt och vi skulle äta när han kom hem. I och för sig sa han att om jag blev hungrig så kunde jag värma spaghetti och köttförssås, men det orkar jag inte.

Fluffpluff!


Kärlek ♥

Once Upon a Time In a Town Like This

Tjosvejs!

Rebecka var också lite halvt fullbokad den här veckan, så vi kör vår sleepover när Malva kommit tillbaka istället, vilket passar mig mycket bättre. Så nu har jag en sak mindre att planera in!
Skjuter upp centrum besöket tills imorgon eller på torsdag, måste fokusera på skrivandet idag. Har typ sjukt mycket inspiration, och ideer som jag måste ta vara på.


They Were Never True

Tjosvejs!

Mamma tvingade mig att vaknade vid kvart i åtta. Drog mig ner till källaren, la mig i soffan och försökte somna om. Gick inte särskilt bra. Så låg och halvt halvsov tills klockan var kvart över nio då jag slog på tv:n för att tittta på vampire diaries. Har inte gjort något annat sen dess, tittar på tv och lyssnar på musik.

Ska dra ner till centrum idag och sedan skriva ihop en gayhistoria. Kommer nog gå bra, är fortfarande inne i den skrivarfasen, så ja... vi får väl se. Måsta få kontakt med Rebecka och Bincis också, så Rebecka - om du ser det här, typ sms eller skriv på facebook/skype ifall jag är inne. Bincis också for that matter ;)

Fluffpluff!

Live Your Life Until Love Is Found

Tjosvejs!

Har haft en helt magisk dag tillsammans med mamma på Yasuragi Hasseludden. Helt otroligt mysigt, hade jättetrevligt!

Nu sitter jag här igen och håller på och somna. Är helt slut efter dagens alla upplevelser. Ska nog gå och lägga mig rätt tidigt idag. Måste ändå upp runt kvart i åtta imorgon, suck.

Har ma-a-assor att planera in på dom sex dagarna som återstår av lovet! Bland annat måste jag hinna gå på bio med Frida och fixa ihop en sleepover tillsammans med Rebecka och Bincis. Så måste typ planera in allting rätt snart, annars hinner jag inte...

Fluffpluff!


Tell Me All The Things You Wanna Do

Tjosvejs!

Kommer inte blogga så mycket imorgon, i alla fall inte förrän framåt kvällen. Ska med mamma till yasuragi hasseudden imorgon, åker dit på morgonen och kommer väl hem någon gång runt halv fem-fem.

Fluffpluff!


Some People Say It's So Wrong

Tjosvejs!

Sitter och äter marängswiss, vilket mamma förstås skulle ge mig dåligt samvete för med en kritisk blick som tydligt sa att hon tycker det var för mycket med två kulor glass... Lovade mig själv att jag inte skulle bry mig om vad folk tycker om mig och hur jag är,  och att jag inte skulle deppa ihop för småsaker som tro på mig själv och skit, men jag känner mig så jävla dålig när hon tittar på mig sådär.
Äh, hon får för fan ta och skylla sig själv när hon låter mig bestämma själv hur mycket jag ska äta och inte ger mig en gräns!

Anyways, har börjat skriva på en typ bok. Ni kan läsa prologen på min blogg http://thoughtsandstufff.blogg.se. Kommentera gärna och berätta precis vad ni tycker, berätta för mig vad jag kan förbättra, peka ut stavfel och sånt. Jag vill ha er ärliga uppfattning, och inte bara ett tomt "bra" eller något.
Fortsättningen kommer komma upp när jag har skrivit den.

Fluffpluff!

Oh, Bad Girls Get You Down

Tjosvejs!

Gick och la mig vid halv tre igår, och mamma tvingade upp mig vid kvart i ett imorse. Ville sova längre, men nej...

Spelade Just Dance efter tolvslaget. Och lillebrorsan lärde mig hur man spelar Super Mario Galaxy. Det var roligt. Han blev jätteirriterad, haha xD Han tyckte jag var dum som tog pengarna istället för att hoppa ner i det orangea röret.

Pappa hade gjort fattiga riddare till mig när jag kom upp imorse, så jag åt några sådana, klädde på mig och sedan åkte vi iväg till kyrkogården för att tända ett ljus på min mammas pappas mammas. Mammas farmor alltså. Morfars mamma... You get it. Fick några fina bilder.

Funderar nu på att kanske gå ner till tvrummet och spela wii. Antingen Just Dance eller Mario. Blir bara irriterad av Wii Sport and Resort eller vad det nu heter...

Fluffpluff!

Love Couldn't Get Me Down

Gott Nytt År!

RSS 2.0